Orgalime partner
Orgalime
 

Usein esitetyt kysymykset

Käyttäjätunnus 
Salasana 
Orgalime Orgalime Orgalime

Mitä Orgalimen Yleiset Ehdot ovat?

Yleiset ehdot ja muut vakiosopimusmallit yksinkertaistavat neuvotteluja ja järkeistävät sopimusten käsittelyä ja muita sopimussuhteita. Ne on laadittu heijastamaan eri alojen normaaleja sopimuskäytäntöjä. Yli miljoona kappaletta Orgalimen Yleisten Ehtojen eri versioita on toimitettu teknologiateollisuuden yrityksille ympäri maailmaa.

Minkälaisia Orgalimen Yleisiä Ehtoja yrityksesi tarvitsee?

Katso Orgalimen Yleisten Ehtojen valintaopasta, jonka tarkoituksena on auttaa yrityksiä valitsemaan kulloisiinkin tilanteisiin parhaiten soveltuvat Yleiset Ehdot.

Kuka voi hyödyntää yleisten ehtojen sähköisiä versiota?

Yritykset, jotka haluavat liittää Orgalimen Yleiset Ehdot asiakkailleen ja toimittajilleen sähköpostitse lähetettäviin tarjouksiin ja sopimuksiin.

Mitä jos yritykseni on konsernin osa?

Konsernin pääkonttori voi rekisteröityä Orgalimen käyttöoikeuden saajaksi, jolloin kaikki tytäryhtiöt voivat käyttää ostettuja julkaisuja. Konsernin on tarvittaessa määritettävä kaikkien tytäryhtiöidensä yhteenlaskettu liikevaihto. Tytäryhtiö voi myös rekisteröityä tietyn käyttöoikeuden saajaksi vain toimintamaassaan. Tällöin määritetään tarvittaessa tytäryhtiön liikevaihto.

Mitä käyttölupasopimukseen sisältyy?

Käyttölupa kattaa Sinulle yksinomaisen oikeuden tallentaa Yleisten Ehtojen eri kieliversiot yrityksen sisäiseen informaatiojärjestelmään sekä oikeuden monistaa nämä versiot sähköisessä muodossa käytettäviksi osana tarjouksia ja sopimuksia yrityksen ja sen asiakkaiden ja toimittajien välillä. Käyttölupa antaa myös asiakkaillesi ja toimittajillesi oikeuden tulostaa sähköisessä muodossa sinulta vastaanottamansa Yleiset Ehdot paperikopioiksi ja oikeuden käyttää näitä kopioita yksinomaan sinun tarjoustesi/sopimustesi yhteydessä.

Mitä Käyttölupasopimus ei sisällä?

Käyttölupa ei anna oikeuttaa tallentaa Orgalimen käyttöluvan alaisia asiakirjoja avoimelle internet-verkkosivustolle.

Miten pitkäksi aikaa käyttölupa myönnetään?

Käyttölupa myönnetään vuodeksi.

Hinnat ja alennukset?

Kullakin julkaisulla on kiinteä hinta, joka riippuu kieliversioiden lukumäärästä. Ole hyvä ja tarkista hinnat jäsenille ja ei-jäsenille tästä. Jonkin jäsenyhdistyksemme jäsenyritykset saavat 50 %:n alennuksen. Katso luettelo kaikista jäsenyhdistyksistämme osoitteessa http://www.orgalime.org/page/national-associations. Klikkaamalla linkkiä sinun maassasi toimivista jäsenyhdistyksistä pääset heidän verkkosivustoilleen ja voit hakea jäsenyyttä.

Saanko alennusta jos tilaan useampia julkaisuja?

Kyllä, tarjoamme merkittävät alennukset. Alennuksesi on 20 % laskun loppusummasta kun tilaat 2 julkaisua. Kolmesta julkaisusta saat 30 %:n ja neljästä tai useammasta 40 %:n alennuksen laskun loppusummasta.

Mitä jos Orgalime päivittää joidenkin Yleisten Ehtojensa tekstin?

Ilmoitamme asiasta sinulle ja toimitamme sinulle ostamasi Yleisten Ehtojen uudet korjatut versiot.

Mistä voin ostaa muita Orgalimen julkaisuja?

Tästä nettikaupasta voit tilata vain Orgalimen Yleiset Ehdot sähköisessä muodossa. Orgalimen muut julkaisut, kuten mallilomakkeet, opaskirjat tai muut julkaisut (katso luettelo) ovat tilattavissa Orgalimen jäsenyhdistysten kautta.