Orgalime partner
Orgalime
 

Etusivu

Käyttäjätunnus 
Salasana 
Orgalime Orgalime Orgalime

Tervetuloa

English - Deutsch - Français

Hyvä Asiakas, jos yrityksesi jo käyttää Orgalimen Yleisiä Ehtoja paperimuodossa ja haluaisit myös liittää näiden toimitusehtojen sähköisen version sähköpostitse asiakkaillesi ja toimittajillesi lähettämiisi tarjouksiin ja sopimuksiin, tämä verkkosivusto on juuri sinua varten.
Voit ostaa vuoden voimassa olevan käyttöluvan, joka oikeuttaa Orgalimen Yleisten Ehtojen käyttöön sähköisessä muodossa*. Jos yrityksesi on konserniin kuuluva tytäryhtiö, voi pääkonttori ostaa koko yrityksen kattavan lisenssin. Tarkemmat tiedot ja hinnat löytyvät Usein kysyttyä -sivuilta.

Jos sinulla luettuasi Usein kysyttyä -sivut on vielä kysyttävää, ole hyvä ja lähetä sähköpostiviesti (englanniksi) Orgalimeen osoitteella: jackie.andre@orgalime.org tai soita meille numeroon: +32 2 206 68 71.

ILMAINEN Rekisteröityminen

Orgalimen Yleisten Ehtojen tilaaminen sähköisessä muodossa edellyttää, että rekisteröidyt tämän verkkosivuston käyttäjäksi.

Klikkaa tästä rekisteröityäksesi!Kun tilisi on perustettu, voit kirjautua sisään ja tilata julkaisuja. Pääset myös Asiakassivuille, missä pääset tarkastamaan ja päivittämään yrityksesi tiedot, lataamaan tilaamasi julkaisut ja tarkastamaan kaikki laskusi.

Unohditko salasanasi?

Jos sinulla jo on tili, mutta olet unohtanut salasanasi, voit saada uuden salasanan seuraamalla tätä linkkiä:

Klikkaa tästä saadaksesi uuden salasanan.

 

*Käyttölupa ei sisällä oikeutta siirtää Orgalimen Yleisiä Ehtoja yleiselle verkkosivustolle vapaaseen käyttöön.